Omkring 1300 personer kom till konserten i Lysekil. Lundell öppnade med fart och fläkt och man imponeras av den kraft han utstrålar. Energin mellan honom och hans publik är påtaglig.

Ulf Lundell frälste Lysekil

2015-07-31 Vilket engagemang! Prick klockan åtta på torsdagskvällen - precis som utlovat - intog Ulf Lundell den enorma scenen som byggts upp på parkeringen bakom Havsbads­restaurangen i Lysekil. Han möttes av varma applåder och från första stund fick han publikens uppskattning.

Ulf Lundell firar 40 år som artist och är ute på en stor sommarturné. Förutom Lysekil är det konserter i Borgholm, Halmstad och Göteborg.
Omkring 1300 personer kom till konserten i Lysekil.  Lundell öppnade med fart och fläkt och man imponeras av den kraft han utstrålar. Energin mellan honom och hans publik är påtaglig. Det är många armar i luften och ett hav av klappande händer under  hela konserten. Applåderna ville ibland aldrig ta slut.

Outtröttligt energiknippe

Ulf Lundell  förefaller  vara ett outtröttligt energiknippe. Samma kraft, energi och engagemang under den tre timmar långa konserten. Torkar svetten ur ansiktet och bara fortsätter.  Naturligtvis stimuleras han  av det enorma gensvar han möter hos sin publik.
Bakom sig har han en rad duktiga musiker som hanterar sina instrument med samma engagemang som sångaren.

Pratar  samhällsproblem

Mellan låtarna  pratar Ulf Lundell med sin publik. Han talar om makt och  att slåss för de svaga. Han berör olika samhällsproblem .
Talar om miljön och säger att vi har syndat och måste skärpa oss. Han säger att sportfiske begriper han sig på, men förstår inte sportjakt.
Han berör problemen  på arbetsmarknaden och gör jämförelser hur det var när han var ung. Men saker och ting förändras!

Läs mer i tidningen…

 

Publicerad: Uppdaterad:
Nyhetsarkiv