Storförlust på nytt för SFF

2019-12-25 Sotenäs Futsal fortsätter gå tungt i herrarnas division 1.

Under lördagen begav sig laget till Lidköping för möte med topplaget Lidköping United.
Publiken som tagit sig till hallen fick se en målrik tillställning, hela 18 mål bjöds det på.
Hemmalaget kopplade tidigt greppet i matchen, efter tio minuters spel var ställningen 2-0 och i halvtid stod det 4-2 på resultattavlan efter att Jesper Mattsson reducerat till såväl 2-1 som 3-2.
Mattsson fullbordade sitt hattrick fyra minuter in i den andra halvleken när han reducerade till 5-3.
Men sen var det Lidköping för hela slanten, laget gick ifrån till 9-3 innan Sotenäs lyckades reducera på nytt. Den gången var det Patrik Eklöf som putsade till siffrorna.
Jesper Mattsson var dock inte nöjd med tre mål framåt, han satte två till och gjorde ställningen till 10-6, båda målen på straff.
Men till sist var det hemmalaget som fick sista ordet efter två mål i matchens slutminut.
Därmed fick Sotenäs vända hem med en ny förlust i bagaget och får fira jul som nia i tabellen, med två poäng upp till säker mark.

Publicerad: Uppdaterad: