”Det är en ynnest för oss att få jobba i den här vackra herrgårdsmiljön. Vårt mål är att göra Munkedals Herrgård till ett flaggskepp i Bohuslän”, säger krögarparet Pelle Johansson och Elisabeth Flodin. Herrgården har anor  från början av 1800-talet och ligger vid den forsande Örekilsälven ovanför pappersbruket. Foto: Bertil Johansson

Öppnas upp och utvecklas med nytt krögarpar

”Vårt mål är göra Munkedals Herrgård till ett flaggskepp i Bohuslän”

2016-02-03 Munkedal Skog AB har engagerat krögarparet Pelle Johansson och Elisabeth Flodin för att öppna upp och utveckla Munkedals Herrgård.
– Det är en ynnest för oss att få jobba i den här vackra herrgårdsmiljön. Vårt mål är att göra Munkedals Herrgård till ett flaggskepp i Bohuslän, säger Pelle Johansson och Elisabeth Flodin.

Munkedals Herrgård har anor  från början av 1800-talet och ligger vid den forsande Örekilsälven ovanför pappersbruket.

Matsalen och salongernas inredning är intakt sedan herrgården byggdes, medan konferenslokaler och hotellrum  i modern stil motsvarar dagens bekvämligheter.

Naturen inpå knutarna

I omgivningarna finns djupa skogar med vilt, en forsande laxrik älv samt närhet till havet.
På menyn finns allt från härliga buffér till 3-rätters middagar av högsta klass.

– Vi har skapat en meny som i första hand baseras på råvaror från havet och skogen, säger Pelle Johansson. Vi har naturen inpå knutarna och har tillgång till bra råvaror på nära håll.

Den 1 januari tog krögarparet Pelle Johansson och Elisabeth Flodin över ansvaret för herrgården som ägs av Munkedals skog AB.

– Uppdraget som vi har fått av bolagets  styrelse är att öppna upp herrgården mot allmänheten på ett annat sätt än…

Läs mer i papperstidningen eller på buyandread.

https://www.buyandread.com/next/pub.htm?pub=lysekilsposten

Publicerad: Uppdaterad:
Ahlbin Gustafssonahlbin@lysekilsposten.se0523-667081
Nyhetsarkiv