Gullmarsgymnasiet stängs – elever undervisas på distans

2020-03-17 På tisdagen gick regeringen ut med rekommendationen att alla gymnasium i Sverige ska gå över till distansundervisning. Förvaltningschefen har beslutat att Gullmarsgymnasiet ska följa rekommendationen.

Under onsdag och torsdag är det studiedagar på Gymnasiet då lärarna planerar för att kunna genomföra distansundervisning för alla  elever fram till Påsklovet. Studiedagarna är två studiedagar från juni, den 10 och 11 juni, som istället kommer bli ordinarie undervisning.

Eleverna kommer ha skoldagar som vanligt 8.30 – 15.20 varje dag enligt sina scheman från och med fredag, de ska vara uppkopplade hemifrån istället för att komma till skolan.

Elever som är på APL/Lärling är kvar på sin arbetsplats så länge som arbetsgivaren tillåter det med start från onsdag 18 mars..

– Det är viktigt att vårdnadshavare går in på Vklass och ser över att deras kontaktuppgifter stämmer, har du problem med inloggning på Vklass så kontakta receptionen på Gullmarsgymnasiet. (0523 613500), meddelar skolledningen på Gullmarsgymnasiet.

Publicerad: Uppdaterad:
Annons
Nyhetsarkiv