Helene Geyzon och Linda Stranding driver Restaurang Rosvik tillsammans med deras mor Anna-Lena Stranding. De har inte behövt säga upp personal men tappat ungefär hälften av sina kunder under coronakrisen.
Foto: Gabriel Berndtsson

Gästerna känner sig tryggare i Lysekil

2020-03-26 Coronaviruset har fått många hotell- och restauranger att kippa efter andan. Däremot verkar Lysekil stå sig bättre än exempelvis inne i storstäderna. Enligt Folkhälsomyndigheten är det fritt fram att äta på restaurang och även bufféer är tillåtna, vilket har varit lite oklart, däremot får det inte vara någon trängsel i kön. När det gäller hotellen ligger sommarens bokningar ännu kvar.

För den som redan är prenumerant klicka här.

Vill du också läsa tidningen? Klicka på länken här, så kan du aktivera en prenumeration.

Om du vill komma i kontakt med vår kundtjänst, skicka epost till prenumeration@lysekilsposten.se

Publicerad: Uppdaterad:
Gabriel Berndtssongabriel@lysekilsposten.se0523-667085
Nyhetsarkiv