21-åriga Lovisa Svensson är företrädare för Centerpartiet och en av de yngsta politiska kandidaterna i ­Västra Götaland.

Från elevrådsordförande till politiker som brinner för sjukvårdsfrågor

Lovisa Svensson från Munkedal är en av de yngsta kandidaterna i Västra Götaland

2018-07-02 21-åriga Lovisa Svensson är företrädare för Centerpartiet och en av de yngsta politiska kandidaterna i Västra Götaland. Hon kandiderar som kommun- och regionpolitiker och har klara planer för sin framtida insats inom politiken i ­Västra Götaland.

Hela texten kan du läsa i papperstidningen eller e-tidningen. Du som prenumererar på papperstidningen (priset är 161 kronor/månaden) får dessutom den digitala tidningen på köpet. Du kan också välja att enbart prenumerera på e-tidningen (priset är 89 kronor/månaden). Ladda ner vår app ”Lysekilsposten” för iOS eller Android för att se bilder och kompletta artiklar.
Vill du också ha tidningen? Gör så som allt fler och mejla namn, adress och telefonnummer samt hur länge du vill ha tidningen till prenumeration@lysekilsposten.se Du kan också beställa en prenumeration här. Det går dessutom att köpa digitala lösnummer på: https://lysekilsposten.buyandread.com/wl/index.htm

Jenny Andersson

Publicerad: Uppdaterad:
Nyhetsarkiv