”Värdskap är konsten att få människor att känna sig välkomna. Det är en resa där vi först välkomnar oss själva, hittar till glädjen, för att kunna möta andra och bli de generösa, omtänksamma och inkluderande varelser som vi egentligen föds till”, säger författaren och föreläsaren Jan Gunnarsson, som gästar Lysekils sommarkick-off för besöksnäringen.

Fokus på värdskap vid Lysekils sommarkick-off

2018-06-20 Sommarkick-off med fokus på värdskap blir det på Havsbadet i Lysekil på onsdag i nästa vecka. Jan Gunnarsson är inbjuden föreläsare kring ämnet värdskap.

Hela texten kan du läsa i papperstidningen eller e-tidningen. Du som prenumererar på papperstidningen (priset är 161 kronor/månaden) får dessutom den digitala tidningen på köpet. Du kan också välja att enbart prenumerera på e-tidningen (priset är 89 kronor/månaden). Ladda ner vår app ”Lysekilsposten” för iOS eller Android för att se bilder och kompletta artiklar.
Vill du också ha tidningen? Gör så som allt fler och mejla namn, adress och telefonnummer samt hur länge du vill ha tidningen till prenumeration@lysekilsposten.se Du kan också beställa en prenumeration här. Det går dessutom att köpa digitala lösnummer på: https://lysekilsposten.buyandread.com/wl/index.htm

Publicerad: Uppdaterad:
Nyhetsarkiv