Viking tog derbyvinst

Bortaslog Uddevalla med 1-3

2019-11-05 Lysekils Hockey Viking tog en planenlig seger i fredagens möte med tabelljumbon Uddevalla HC. Viking lämnade Fridhemshallen med en 1-3-vinst.

Uddevalla har fått en minst sagt tung start på hockeysäsongen. Laget har förlorat åtta av nio matcher och ligger därmed sist i hockeytrean.
Under fredagskvällen gästades UHC av Viking från Lysekil. Viking tog ledningen halvvägs in i den första perioden genom Calle Nielsen. Nio minuter in i den andra perioden kvitterade Uddevalla, men ett powerplaymål från Felix Wiik såg till att Viking gick in i tredje perioden med en 1-2-ledning.
I minut 50 avgjorde Felix Wiik matchen med sitt andra mål för matchen, som innebar 1-3.
För Viking väntar närmast match mot serieledarna Hovås hemma i Gullmarsborg på fredag.

Publicerad: Uppdaterad: