”Vi är beredda ta ansvar – men först bör väljarna få säga sitt”

2018-04-23 – Vi är beredda att ta ansvar med utgångspunkt för vad som är bäst för Lysekil. Vi är öppna för meningsfulla och breda diskussioner, men frågan är om inte dessa främst ska föras efter valet, när väljarna har sagt sitt? Det säger oppositionsrådet Ronald Rombrant (Lysekilspartiet) i en kommentar till socialdemokraternas invit om bredare politisk överenskommelse och skattehöjning.

Hela texten kan du läsa i papperstidningen eller e-tidningen. Du som prenumererar på papperstidningen (priset är 161 kronor/månaden) får dessutom den digitala tidningen på köpet. Du kan också välja att enbart prenumerera på e-tidningen (priset är 89 kronor/månaden). Ladda ner vår app ”Lysekilsposten” för iOS eller Android för att se bilder och kompletta artiklar.
Vill du också ha tidningen? Gör så som allt fler och mejla namn, adress och telefonnummer samt hur länge du vill ha tidningen till prenumeration@lysekilsposten.se Du kan också beställa en prenumeration här. Det går dessutom att köpa digitala lösnummer på: https://lysekilsposten.buyandread.com/wl/index.htm

Publicerad: Uppdaterad:
Ahlbin Gustafssonahlbin@lysekilsposten.se0523-667081
Nyhetsarkiv