”Verksamheten är lagstyrd och insatserna tvingande”

Socialnämnden svarar på kritiken från revisionen

2019-04-25 Socialnämnden delar inte revisionens bedömning att det inte vidtagits åtgärder och att det brustit i styrning, ledning, uppföljning och kontroll.
– Förvaltningen har arbetat målmedvetet och genomfört stora effektiviseringar inom sin verksamhet under 2018, konstaterar socialnämndens ordförande Ricard Söderberg (S) i ett yttrande över revisorernas granskning.

För den som redan är prenumerant klicka här.

Vill du också läsa tidningen? Vi bjuder Dig på en veckas gratis läsning av etidningen utan förpliktelser. Gör så som allt fler och mejla namn, adress och telefonnummer samt hur länge du vill ha tidningen till prenumeration@lysekilsposten.se Du kan också beställa en prenumeration här. Det går dessutom att köpa digitala lösnummer på: https://lysekilsposten.buyandread.com/wl/index.htm Du som prenumererar på papperstidningen (priset är 149 kronor/månaden) får den digitala tidningen på köpet. Du kan också välja att enbart prenumerera på e-tidningen (priset är 89 kronor/månaden). Ladda ner vår app ”Lysekilsposten” för iOS eller Android för att se bilder och kompletta artiklar, samt upptäcka alla finesser i appen.

Publicerad: Uppdaterad:
Ahlbin Gustafssonahlbin@lysekilsposten.se0523-667081
Nyhetsarkiv