Politiker, tjänstemän och företagare var på plats för höstens första frukostmöte. Ett tillfälle att träffas mer informellt och uppdatera varandra vad som är på gång i respektive verksamhet. Foto: Margareta Anderberg

Välbesökt frukostmöte i Grundsund

2019-09-16 Företagare, politiker och tjänstemän från Lysekils kommun samlades i början på veckan på Pelles Rökeri i Grundsund för höstens första företagarfrukost. Renée Daun, Näringslivsutvcklare på Lysekils kommun, hälsade välkommen till höstens första möte.

För den som redan är prenumerant klicka här.

Vill du också läsa tidningen? Vi bjuder Dig på en veckas gratis läsning av etidningen utan förpliktelser. Gör så som allt fler och mejla namn, adress och telefonnummer samt hur länge du vill ha tidningen till prenumeration@lysekilsposten.se Du kan också beställa en prenumeration här. Det går dessutom att köpa digitala lösnummer på: https://lysekilsposten.buyandread.com/wl/index.htm Du som prenumererar på papperstidningen (priset är 99 kronor/månaden) får den digitala tidningen på köpet. Du kan också välja att enbart prenumerera på e-tidningen (priset är 69 kronor/månaden). Ladda ner vår app ”Lysekilsposten” för iOS eller Android för att se bilder och kompletta artiklar, samt upptäcka alla finesser i appen.

Publicerad: Uppdaterad:
Nyhetsarkiv