Svarteborg/Stångenäs/Lyselkil hade allting i egna händer inför den avslutande matchen hemma mot Munkedal under lördagen men det blev bara en poäng och nu får laget ladda om inför en ny vår och en ny säsong i division tre. Foto: Kristoffer Bennemyr

Tungt poängtapp för Svarteborg

Tränaren Niklas Forsberg: "Så jävla surt just nu”

2018-10-01 Serieledande Svarteborg/ Stångenäs/Lysekil har ­under hela säsongen varit i förarsätet i damernas ­division tre serie.

Vill du också läsa tidningen? Gör så som allt fler och mejla namn, adress och telefonnummer samt hur länge du vill ha tidningen till prenumeration@lysekilsposten.se Du kan också beställa en prenumeration här. Det går dessutom att köpa digitala lösnummer på: https://lysekilsposten.buyandread.com/wl/index.htm Du som prenumererar på papperstidningen (priset är 149 kronor/månaden) får den digitala tidningen på köpet. Du kan också välja att enbart prenumerera på e-tidningen (priset är 89 kronor/månaden). Ladda ner vår app ”Lysekilsposten” för iOS eller Android för att se bilder och kompletta artiklar, samt upptäcka alla finesser i appen.

Publicerad: Uppdaterad:
Nyhetsarkiv