Lars Classon och Ola Hedén i föreställningen Tralala.

Tralala på Lysekils Folkets Hus

2019-10-10 Livet kan ibland kännas hopplöst och motigt. Som att inget går ens väg. Allting bara jävlas helt enkelt. I föreställningen ”Tralala – om helvetet vi kallar livet” möts två personer med olika typ av motgångar i en helt ny situation som ställer deras syn på livet på ända.
Lars Classon och Ola Hedén kommer till Lysekils riksteaterförening med föreställningen söndagen den 13 oktober.

Tralala – om helvetet vi kallar livet är en dramatisk komedi som går på turné runt om i landet just nu. Två vilt främmande människor blir tillsammans inlåsta och kan inte komma ut. De måste nu alltså lära sig att umgås med varandras svagheter. Och de visar sig vara många?

För den som redan är prenumerant klicka här.

Vill du också läsa tidningen? Vi bjuder Dig på en veckas gratis läsning av etidningen utan förpliktelser. Gör så som allt fler och mejla namn, adress och telefonnummer samt hur länge du vill ha tidningen till prenumeration@lysekilsposten.se Du kan också beställa en prenumeration här. Det går dessutom att köpa digitala lösnummer på: https://lysekilsposten.buyandread.com/wl/index.htm Du som prenumererar på papperstidningen (priset är 99 kronor/månaden) får den digitala tidningen på köpet. Du kan också välja att enbart prenumerera på e-tidningen (priset är 69 kronor/månaden). Ladda ner vår app ”Lysekilsposten” för iOS eller Android för att se bilder och kompletta artiklar, samt upptäcka alla finesser i appen.

Publicerad: Uppdaterad:
Nyhetsarkiv