Milook startades hösten 2012 av Lilian Arturén och Erika Berg Levin, som båda har gedigen bakgrund inom mode, textil och företagande. Milook vill värna om det inre likaväl som det yttre, för att kunna känna sig attraktiv. På Gullmarsstrand arrangerar de en tjejkväll söndagen den 22 mars.

Tjejkväll på Gullmarsstrand

Med inspiration, mingel, bubbel och shopping

2015-03-05 Gullmarsstrand vill ha besök av så många kvinnor som möjligt söndagen den 22 mars.
En tjejkväll med vårmingel, inspiration,bubbel och shopping arrangeras.
– Det blir en inspirerande eftermiddag och kväll där det bjuds på mode, styling, god mat och dryck, säger Maria Kjellsson, vd på Gullmarsstrand.

– Vi har ett begränsat antal platser. Alla som är intreserade kan anmäla sig till oss före den 11 mars. Vi har tagit fram ett specialpris på hela paketet, inklusive bubbel, fisksoppa och dryck, säger Maria Kjellsson.
Förespråkar personliga
möten och att må bra
Gullmarsstrand arrangerar mingelkvällen ihop med företaget Milook, som förespråkar det personliga mötet och vikten av att må bra inombords, för att kunna klä sig rätt och känna sig attraktiv.
– De tänker nytt kring vårt sätt att konsumera. Ett livsstilskoncept som säljer kläder och accessoarer av egen design, till kvinnor i alla åldrar, säger Maria Kjellsson.
Milook startades hösten 2012 av Lilian Arturén och Erika Berg Levin, som båda har gedigen bakgrund inom mode, textil och företagande.
Milook vill värna om det inre likaväl som det yttre, för att kunna känna sig attraktiv.
Deras koncept säljs genom personlig försäljning/service med produkter av hög kvalité.
”Kläder som håller över tid”
Milook frångår det vanliga kollektionstänket med vår-sommar-höst-vinter kollektioner.
– Vi designar kläder som skall hålla över tid och därmed är säsongslösa, vilket främjar en mer hållbar konsumtion, säger Erika Berg Levin på Milook Sweden AB i Borås.
Milook vill även erbjuda kvinnor en möjlighet att driva ett lönsamt koncept i form av privat hemförsäljning/events i kombination med nätverkande.
– Den som vill bli vår återförsäljare eller stylist får en flexibel vardag och samtidigt fantastiskt roligt! Det är ett väl beprövat koncept, där kvalitetsprodukter och personlig service står i fokus, avslutar Erika Berg Levin.

Publicerad:
Ahlbin Gustafssonahlbin@lysekilsposten.se0523-667081
Annons
Nyhetsarkiv