Tack för alla reaktioner på nya tidningen!

2019-10-08 Det är inte bara löven som växlar färg så här års.
Det har även Lysekilsposten gjort.
Efter 114 år.

Vi är fortfarande en politiskt fristående och lokalt ägd ortstidning, men har gått från svartvitt Broadsheet-tryck och 4-dagarsutgivning till ny layout i Berlinerformat och färg med 2-dagarsutgivning och detta har blivit det stora samtalsämnet i Lysekil med omnejd den senaste veckan.

De flesta har varit oerhört positiva och överröst våra medarbetare med superlativ.

”Stort grattis, tidningen blev helt fantastisk bra, det här blir räddningen för LP”, utbrast en äldre läsare som ringde häromdagen.

”Nya LP som började 3 oktober är ett verkligt lyft. Färg och format har gjort underverk. Med färg så har tidningen blivit mer verklighetsnära och levande. Jag hoppas alla läsare tycker om nya utgåvan. Det är viktigt med en lokal tidning i kommunen”, skrev en annan prenumerant.

”Blev ju succé med färg och nytt format. Massor av läsning och fullt med annonser. Detta ser ju lovande ut. Kan du hålla kvar alla dessa annonsörer så blir det bra”, skrev en annan läsare.

”Med kaffe i ena näven, läser jag nya LP som jag verkligen gillar skarpt. Bra jobbat! Blev bättre än jag kunde föreställa mig. Hoppas att det ökar på intresset för LP, för ni är världsbäst på hemmaplan”, skrev en läsare på Skaftö.

”Trevlig produkt ni skapat. Känns modern. Grattis till Dig och dina medarbetare, skrev en annan prenumerant.

Den här veckan kommer vi att sjösätta vår nya hemsida, som blir ett bra komplement för våra prenumeranter när tidningen numera utkommer två dagar i veckan i stället för fyra.
Vi kommer kontinuerligt lägga ut nyheter digitalt, så man behöver inte gå att vänta på att det ska bli tisdag eller torsdag. Men visst är det något speciellt med papperstidningen ändå.
Till glädje för alla våra prenumeranter på Skaftö kan vi meddela att vi från och med detta nummer, kan dela ut tidningen samma utgivningsdag som på övriga områden i Lysekils kommun.
Detta vet vi är något som efterfrågas starkt, för Skaftö tillhör i allra högsta grad Lysekils kommun och varför ska man missgynnas när man bor på denna del av kommunen? Vår etidning kan numera läsas klockan 11.00 på tisdagar och torsdagar och däremellan kommer man alltså kunna ta del av löpande nyheter när som helst på dygnet på vår hemsida ww.lysekilsposten.se
Lokala tidningar är något av det viktigaste som finns i ett demokratiskt samhälle och min förhoppning är nu att vi får behålla våra trogna prenumeranter och annonsörer och dessutom får många nya läsare som är med och slår vakt om att det finns en levande lokaltidning i Lysekils kommun.

Publicerad: Uppdaterad:
Ahlbin Gustafssonahlbin@lysekilsposten.se0523-667081
Nyhetsarkiv