Britta Christensson och Hampus Samuelsson, som går Naturvetenskapliga programmet, och Moa Mellgren, som studerar på Samhällsvetenskapliga programmet, var med i balkommittén. ”Det började med en liten fördrink, sedan blev det förrätt och mellan varje rätt blev det visor, lekar och lite överraskningar”, berättade de tre festglada studenterna på balkvällen vid Havsbadet. Foto: Gabriel Berndtsson

Stor balglädje i Lysekil

Uppklädda och förväntansfulla studenter i följe genom staden

2018-06-11 Vad är väl en bal på Oscars? Förväntansfulla föräldrar, släktingar och vänner väntade på Kungstorget i Lysekil.
De väntade på de festklädda studenterna som slutligen anlände i blänkande jänkare, moderna lyxbilar men också till fots.

Hela texten kan du läsa i papperstidningen eller e-tidningen. Du som prenumererar på papperstidningen (priset är 161 kronor/månaden) får dessutom den digitala tidningen på köpet. Du kan också välja att enbart prenumerera på e-tidningen (priset är 89 kronor/månaden). Ladda ner vår app ”Lysekilsposten” för iOS eller Android för att se bilder och kompletta artiklar.
Vill du också ha tidningen? Gör så som allt fler och mejla namn, adress och telefonnummer samt hur länge du vill ha tidningen till prenumeration@lysekilsposten.se Du kan också beställa en prenumeration här. Det går dessutom att köpa digitala lösnummer på: https://lysekilsposten.buyandread.com/wl/index.htm

Publicerad: Uppdaterad:
Gabriel Berndtssongabriel@lysekilsposten.se0523-667085
Annons
Nyhetsarkiv