Laban Eliasson och Peter Bramstång är trubadurduon ”Ettochetthalvtskägg” och de spelar på lördagens pubafton med quiz.

Kultur för hela Skaftö med fritt inträde

2021-10-04 Med start söndag 3 oktober bjuder Skaftö Folkets Hus på kultur för hela Skaftö med fritt inträde under en hel vecka. Detta möjliggörs tack vare en donation från familjen Broskär som en uppstart till "livet-efter-Corona".

Ida Andersson och Lowe Pettersson på piano var först ut i helgen med föreställningen ”Edit Piaf”.
På onsdag är det dags för två konserter med Gåke, trubaduren från Strömmarna som varvar musiken med humor och skrönor på bohuslänsk dialekt.
På lördag 9 oktober blir det pubafton med quiz och rockiga covers tillsammans med ”Ettochetthalvtskägg”, dvs trubadurerna Laban Eliasson och Peter Bramstång.
Veckan avslutas söndag 10 oktober med familjeföreställning för de yngsta med Moster Gitarr. Gitte Pålsson bjuder på sin stora sångskatt och hon har med sig sin gitarr, dragspel, djembetrumma och andra spännande instrument.
Tor-Evert Broskärs familj var på plats i helgen för Edith Piaf föreställningen. Tor-Evert själv kunde för en gångs skull inte delta då han nyligen opererat foten och får stanna hemma.
– Jag hade sett fram emot att vara på plats och hålla invigningstal och att få berätta om allt som händer på Skaftö, hälsar Tor-Evert Broskär. Jag hoppas att folk ska uppskatta att nu kunna träffas igen med de lättade restriktionerna från Folkhälsomyndigheten och att evenemangen under kommande vecka ska uppskattas och stärka gemenskapen på ön.
Text: Margareta Anderberg

 

Publicerad: Uppdaterad:
Annons
Nyhetsarkiv