Till parken kommer bland annat Spökligan från Partille som har en föreställning för barn. Arkivbild: Gabriel Berndtsson

Snart premiär för Lysekilskalaset

Fest för både barn och vuxna med flera serveringsställen

2018-08-02 En sammanslagning ­mellan Barnens dag och ett kalas för hemvändare. Från övre Kungsgatan ner mot Stadsparken och Kungs­torget. Det arbetas hårt med kalaset som ­fortfarande är i planerings­stadiet.
– Tanken med Lysekil­s­kalaset är att vi ska skapa en trevlig folkfest, säger Viktoria Drottz, delprojektledare på Lysekils kommun och håller i administrativt i arrangemanget.

Hela texten kan du läsa i papperstidningen eller e-tidningen. Du som prenumererar på papperstidningen (priset är 161 kronor/månaden) får dessutom den digitala tidningen på köpet. Du kan också välja att enbart prenumerera på e-tidningen (priset är 89 kronor/månaden). Ladda ner vår app ”Lysekilsposten” för iOS eller Android för att se bilder och kompletta artiklar.
Vill du också ha tidningen? Gör så som allt fler och mejla namn, adress och telefonnummer samt hur länge du vill ha tidningen till prenumeration@lysekilsposten.se Du kan också beställa en prenumeration här. Det går dessutom att köpa digitala lösnummer på: https://lysekilsposten.buyandread.com/wl/index.htm

Publicerad: Uppdaterad:
Nyhetsarkiv