Många medlemmar kom till årsmötet hos Skaftö Båtklubb på Påskafton.

Skaftö Båtklubb fortsätter att växa

2022-04-23 På påskaftonen hade Skaftö Båtklubb sitt sedvanliga årsmöte, där det konstaterades att kubben fortsätter att växa.

Dels blir det en uppfräschning av klubbhuset, samt att nya medlemmar fortsätter att strömma till. Den senaste personen kom under årsmötet och blev medlem.

Trogen kassör i snart 50 år
Lars-Erik Johansson har varit klubbens kassör i snart 50 år och finanserna har sett bra ut under alla år. För att stärka upp klubbens kassa, införskaffades ett antal ”hoddies” med klubbtryck, som nu är till försäljning.
2023 fyller Skaftö Båtklubb 50 år, och det ska uppmärksammas lite extra.

Förarbevis
Under hösten hade Skaftö Båtklubb en förarbevis kurs som blev väldigt populär. Så populär att alla inte fick plats, så nu blir det en ny förarbevis kurs under våren. Även den är nu fulltecknad. Eventuellt och om intresse finns, kanske det även kommer en kustskeppar kurs fram igenom.

Byggkvällar
Nu under våren hjälper medlemmarna till att få i ordning på klubbhuset, så det kan stå klart inför den annalkande båtsäsongen. Det blir en fin vårstädning till medlemmarna, som kan sitta och fika och och dela båtkunskaper.

Text & foto:
Peter Lundberg

Publicerad: Uppdaterad:
Annons
Nyhetsarkiv