”I år är vi mer taggade än någonsin att åka på turné. Vi ser verkligen fram emot att resa i Sommarsverige och att möta alla glada barn och familjer igen, säger Sven Hedman och Fanny Wistrand.

Sjung med Pettson och Findus – barnboksfavoriter på turné

Kommer till både Lysekil och Malmön

2021-07-26 När föreställningen Sjung med Pettson och Findus åker på turné med Folkets Hus och Parker väntas lika många vuxna som barn sjunga med i sångerna. Ung som gammal gillar Pettson och Findus. Både Lysekil och Bohus Malmön får besök i sommar.

Under sina 25 år som Pettson har Sven Hedman gjort över 2000 föreställningar och skrivit mer än 70 sånger, och dessa är stommen i föreställningarna. Fanny Wistrand är med sin musikalitet och sitt levande kroppsspråk den perfekta Findus – busig och sprallig, precis som Findus är.
En lång sommarturné var inplanerad ifjol men den ställdes in på grund av pandemin.
– I år är vi mer taggade än någonsin att åka på turné. Vi ser verkligen fram emot att resa i Sommarsverige och att möta alla glada barn och familjer igen, säger Sven Hedman och Fanny Wistrand.

Sjung med Pettson och Findus är en riktig familjeföreställning. Det brukar vara nästan lika många vuxna som barn i publiken. Det är härligt att se alla skratta tillsammans och sjunga av hjärtats lust till Sven Nordqvists välkända och älskade berättelser.
Föreställningen presenteras av Folkets Hus och Parker i samarbete med Slutprodukter AB och med tillstånd från Drakens teaterförlag.
Lördagen den 24 juli kommer föreställningen till Lysekils Folkets Hus och tisdagen den 27 juli sätts föreställningen upp på Bohus-Malmöns Folkets Hus och Park.

Publicerad: Uppdaterad:
Annons
Nyhetsarkiv