Nu slår sjuksköterskorna och rehabenheten på Skärgårdshemmet i Lysekil larm om vilka konsekvenser som neddragningarna i bemanning och sammanslagning som gjorts mellan avdelningarna Vågen och Piren.

”Situationen är ohållbar”

Sjuksköterskor och rehabenheten slår larm på Skärgårdshemmet

2018-10-15 Nu slår sjuksköterskorna och rehabenheten på Skärgårdshemmet i Lysekil larm om vilka konsekvenser som neddragningarna i bemanning och sammanslagning som gjorts mellan avdelningarna Vågen och Piren.

Vill du också läsa tidningen? Gör så som allt fler och mejla namn, adress och telefonnummer samt hur länge du vill ha tidningen till prenumeration@lysekilsposten.se Du kan också beställa en prenumeration här. Det går dessutom att köpa digitala lösnummer på: https://lysekilsposten.buyandread.com/wl/index.htm Du som prenumererar på papperstidningen (priset är 149 kronor/månaden) får den digitala tidningen på köpet. Du kan också välja att enbart prenumerera på e-tidningen (priset är 89 kronor/månaden). Ladda ner vår app ”Lysekilsposten” för iOS eller Android för att se bilder och kompletta artiklar, samt upptäcka alla finesser i appen.

Publicerad: Uppdaterad:
Ahlbin Gustafssonahlbin@lysekilsposten.se0523-667081
Annons
Nyhetsarkiv