Det var med nöd och näppe som Ramadan Velic fick ihop en startelva till tisdagens match mot Vallens. Arkivbild: Lennart Hård

Sargat Stångenäs föll mot Vallens

Hade svårt att få ihop en startelva

2018-06-20 Två matcher ­inom loppet av tre dagar blev för tufft för Stångenäs. När laget dessutom hade svårt att få ihop en startelva på grund av sjukdomar blev det ännu ­svårare mot Vallens IF.
– Vi gör så gott vi kan och det är all respekt till spelarna som orkade genomföra matchen, säger tränaren Ramadan Velic.

Hela texten kan du läsa i papperstidningen eller e-tidningen. Du som prenumererar på papperstidningen (priset är 161 kronor/månaden) får dessutom den digitala tidningen på köpet. Du kan också välja att enbart prenumerera på e-tidningen (priset är 89 kronor/månaden). Ladda ner vår app ”Lysekilsposten” för iOS eller Android för att se bilder och kompletta artiklar.
Vill du också ha tidningen? Gör så som allt fler och mejla namn, adress och telefonnummer samt hur länge du vill ha tidningen till prenumeration@lysekilsposten.se Du kan också beställa en prenumeration här. Det går dessutom att köpa digitala lösnummer på: https://lysekilsposten.buyandread.com/wl/index.htm

Publicerad: Uppdaterad:
Nyhetsarkiv