Sara Thorén i Dingle uppmärksammades av (C) på Kvinnodagen

2015-03-09 Centerkvinnorna och Centerpartiet i Munkedal har en tradition att uppmärksamma framgångsrika kvinnor som driver företag i samband med Internationella Kvinnodagen. Inget undantag 2015.

Detta året har vi valt att uppvakta Sara Torén, med anledning av hennes positiva sätt och ambition. Sara driver sedan tre år tillbaka Rockstart Salon och Nostalgitrippen i Dingle. Verksamheten har hon i den fastigheten som hon själv bor i. Det startade med salongen men utökades för 1 år sedan med ”Nostalgiprylar”

Hemtrevlig miljö
När vi kommer in känner man sig som hemma, efter att Sara tagit emot blommor, diplom och en tårta går vi runt och tittar på all ”Nostalgi”. Där finns kakburkar, plåtskyltar, gammaldags mönstrade kaffekoppar och mycket annat.
Vi slår oss ner i en 60-talssoffa och får sällskap av katten som också vill vara med, vi intar vårat kaffe, Sara däremot har en kund som får en hårfärgning så hon får dricka kaffe på stående fot. Det är ofta så det är när man är egen företagare, hon jobbar på söndag men den stora fördelen är att man kan styra sin egen arbetstid.
”Jag har öppet en söndag i månaden för det är vad mina kunder önskar”.
Vad som är viktigt för henne är att man känner sig hemma när man kommer till salongen, det är ganska lätt att bli personlig med kunderna säger hon. Hon stortrivs med sitt val av yrke, ”jag visste inte att man kunde ha så kul på jobbet” säger hon.
Vi önskar Sara lycka till i framtiden!
Carina Thorstensson

Publicerad:
Nyhetsarkiv