Robert Gustafsson är en av landets största entertainer – en bred och mångsidig komiker och skådespelare som hunnit med att göra det mesta på scenen. Hans krogshow på Rondo gör ingen besviken. Foto: Mats Bäcker

Sanslöst rolig och fartfylld show med Rolandz på Rondo

2018-10-12 Det är en sanslöst rolig, folklig och fartfylld krog­show som Robert Gustafsson och Rolandz bjuder på under hela hösten på Rondo i Göteborg.
Jajamen, självklart blir det fuldans också.

Vill du också läsa tidningen? Gör så som allt fler och mejla namn, adress och telefonnummer samt hur länge du vill ha tidningen till prenumeration@lysekilsposten.se Du kan också beställa en prenumeration här. Det går dessutom att köpa digitala lösnummer på: https://lysekilsposten.buyandread.com/wl/index.htm Du som prenumererar på papperstidningen (priset är 149 kronor/månaden) får den digitala tidningen på köpet. Du kan också välja att enbart prenumerera på e-tidningen (priset är 89 kronor/månaden). Ladda ner vår app ”Lysekilsposten” för iOS eller Android för att se bilder och kompletta artiklar, samt upptäcka alla finesser i appen.

Publicerad: Uppdaterad:
Ahlbin Gustafssonahlbin@lysekilsposten.se0523-667081
Annons
Nyhetsarkiv