”Det här handlar inte om något ”valfläsk”, utan detta är något som folk har berättat att de vill ha i Munkedal”, säger Ann-Sofie Alm (M), oppositionsråd i Munkedal, om partiets planer på bygge av en multisportarena. Foto: Pixabay

Planer på att bygga en multiarena

Oppositionsråd: ”Detta är något som våra invånare vill ha”

2018-01-14 Det finns planer på att bygga en multisportarena i anslutning till Kungsmarksskolan i Munkedal. Bakom förslaget står tjänstemannaberedningen.
I nästa vecka ska ledande politiker i kommunstyrelsens arbetsutskott ta ställning till om det ska skjutas till en halv miljon kronor för att utreda ett sådant bygge.

Hela texten kan du läsa i papperstidningen eller e-tidningen. Du som prenumererar på papperstidningen (priset är 161 kronor/månaden) får dessutom den digitala tidningen på köpet. Du kan också välja att enbart prenumerera på e-tidningen (priset är 89 kronor/månaden). Ladda ner vår app ”Lysekilsposten” för iOS eller Android för att se bilder och kompletta artiklar.
Vill du också ha tidningen? Gör så som allt fler och mejla namn, adress och telefonnummer samt hur länge du vill ha tidningen till prenumeration@lysekilsposten.se Du kan också beställa en prenumeration här. Det går dessutom att köpa digitala lösnummer på: https://lysekilsposten.buyandread.com/wl/index.htm

Publicerad: Uppdaterad:
Annons
Nyhetsarkiv