Nu ska Göteborgaren, och tidigare GP-fotografen, Jarl ”Jalle” Ahlström få Lysekilsborna att skratta igen. Det var 20 år sedan det begav sig senast och då som nu kommer också Pia Hjerling att medverka. Revyn, som ännu inte har spikat namnet, kommer att ha premiär den 23 oktober. Foto: Christian Lycke

Nu blir det revy i Lysekil igen

Cirkeln sluts för “Jalle” Ahlström – “Det finns ett rejält underlag för skrattfest”

2015-04-20 Nu blir det revy i Lysekil igen.
Premiären äger rum på Folkets Hus i oktober
– Det finns ett oändligt utbud av underlag, och vi ska bjuda Lysekilsborna på en rejäl skrattfest, säger revymakare Jarl ”Jalle” Ahlström, som är laddad inför att återigen stå på scenen i Lysekil.

Det är runt 20 år sedan det begav sig senast. ”Jalle”, idag 74 år ung, stod på scenen, inte sällan som ena delen av ett radarpar, där den andra delen bestod av Tage ”Taggen” Axelsson, ett välkänt namn i Lysekil.
”Taggen” finns inte kvar hos oss längre, han gick bort 2000, men publiken ska inte bli förvånade om man under revyn blir påminda om hans minne, säger ”Jalle”.

Klassisk revy

”Jalle” är både regissör och textförfattare och det kommer att bli en klassisk revy i två akter, med sång, musik och sketcher. Mycket kommer att vara lokalt, men det kommer också att vara några andra inslag.

– Det finns nog kommunalråd och politiker som inte bör gå på revyn, men för Lysekilsborna i allmänhet så kommer man nog att uppskatta nummer om till exempel…

Läs mer om revyn i papperstidningen.

Publicerad: Uppdaterad:
Nyhetsarkiv