Trots det regniga och gråa vädret på lördagen kom det mycket folk till julmarknaden på Lyckans Slip som hade vädersäkrat med tält. Det fanns mycket att handla och provsmaka. Här inspekterar Anne Gunnäs vad Catarinas Blommor har att erbjuda. Foto: Margareta Anderberg

Mysig julmarknad på Lyckans Slip

2018-12-11 I helgen arrangerade Lyckans Slip för första gången julmarknad i Fiskebäckskil tillsammans med Brygghuset, Tempo Skaftöhallen, Fiskebäckskils Marina Delikatesser, Orust Musteri, Catarinas Blommor från Lysekil och ”Gran Jan” som sålde julgranar.

Vill du också läsa tidningen? Vi bjuder Dig på en veckas gratis läsning av etidningen utan förpliktelser. Gör så som allt fler och mejla namn, adress och telefonnummer samt hur länge du vill ha tidningen till prenumeration@lysekilsposten.se Du kan också beställa en prenumeration här. Det går dessutom att köpa digitala lösnummer på: https://lysekilsposten.buyandread.com/wl/index.htm Du som prenumererar på papperstidningen (priset är 149 kronor/månaden) får den digitala tidningen på köpet. Du kan också välja att enbart prenumerera på e-tidningen (priset är 89 kronor/månaden). Ladda ner vår app ”Lysekilsposten” för iOS eller Android för att se bilder och kompletta artiklar, samt upptäcka alla finesser i appen.

Publicerad: Uppdaterad:
Nyhetsarkiv