Midsommarfirande på Fisketången har en lång tradition. Det startade för ungefär 60 år sedan, men då fick man inte vara i parken utan firandet hölls på Saras myr. Så småningom flyttade man till Tångenparken.

Midsommarfirandet återuppstod i Tångenparken på Fisketången

2018-06-26 Efter ett par års uppehåll på grund av markarbete i parken återupptogs i år traditionen att fira midsommar i Tångenparken.

Hela texten kan du läsa i papperstidningen eller e-tidningen. Du som prenumererar på papperstidningen (priset är 161 kronor/månaden) får dessutom den digitala tidningen på köpet. Du kan också välja att enbart prenumerera på e-tidningen (priset är 89 kronor/månaden). Ladda ner vår app ”Lysekilsposten” för iOS eller Android för att se bilder och kompletta artiklar.
Vill du också ha tidningen? Gör så som allt fler och mejla namn, adress och telefonnummer samt hur länge du vill ha tidningen till prenumeration@lysekilsposten.se Du kan också beställa en prenumeration här. Det går dessutom att köpa digitala lösnummer på: https://lysekilsposten.buyandread.com/wl/index.htm

Britta Wingård

Publicerad: Uppdaterad:
Nyhetsarkiv