Pernilla Niklasson, personalchef i Munkedals kommun, Ulf Bertilsson, ordförande i Näringslivscentrum i Lysekil, och Agneta Lindgren, projektledare för Medflyttarservice ser stor nytta av det projekt som dragits igång för att hjälpa medflyttare i rekryteringsprocessen. Foto: Thomas Andersson

Medflyttarservice ger stöd när man behöver röra på sig

Pernilla Niklasson, personalchef i Munkedals kommun: ”Fantastisk möjlighet och viktig del i att vara en attraktiv arbetsgivare”

2018-09-04 Nu har Medflyttarservice dragit igång sin verksamhet i Lysekils, Munkedals och Sotenäs kommuner. Huvuduppgiften är att hjälpa medflyttare i rekryteringsprocessen som exempelvis kan mynna ut i arbete eller studier.
– Detta är en fantastisk möjlighet och en viktig del i att vara en attraktiv arbetsgivare, säger Pernilla Niklasson, personalchef i Munkedals kommun, som är ett medlemsföretag i samarbetsprojektet Medflyttarservice.

Hela texten kan du läsa i papperstidningen eller e-tidningen. Du som prenumererar på papperstidningen (priset är 161 kronor/månaden) får dessutom den digitala tidningen på köpet. Du kan också välja att enbart prenumerera på e-tidningen (priset är 89 kronor/månaden). Ladda ner vår app ”Lysekilsposten” för iOS eller Android för att se bilder och kompletta artiklar. Vill du också ha tidningen? Gör så som allt fler och mejla namn, adress och telefonnummer samt hur länge du vill ha tidningen till prenumeration@lysekilsposten.se Du kan också beställa en prenumeration här. Det går dessutom att köpa digitala lösnummer på: https://lysekilsposten.buyandread.com/wl/index.htm

Publicerad: Uppdaterad:
Thomas Anderssonthomas@lysekilsposten.se0523-667084
Nyhetsarkiv