På Gullmarsgymnasiet i Lysekil finns ett flertal lediga platser på bland annat Naturvetenskapsprogrammet, El- och energiprogrammet och Teknikprogrammet. Arkivbild: Privat

Många lediga platser till gymnasieutbildningar i Lysekil och Munkedal

Svenskt Näringsliv: ”Tänk igenom era val”

2019-05-05 Det finns många lediga platser på flera gymnasieutbildningar som startar till hösten och där jobbmöjligheterna är goda.
Det konstaterar Svenskt Näringsliv och uppmanar gymnasieelever att tänka igenom sina val igen.
På Gullmarsgymnasiet i Lysekil finns ett flertal lediga platser på bland annat Naturvetenskapsprogrammet, El- och energiprogrammet och Teknikprogrammet.
På Lärlingsgymnasiet i Munkedal finns sammanlagt över hundra lediga platser på olika yrkesprogram.

För den som redan är prenumerant klicka här.

Vill du också läsa tidningen? Vi bjuder Dig på en veckas gratis läsning av etidningen utan förpliktelser. Gör så som allt fler och mejla namn, adress och telefonnummer samt hur länge du vill ha tidningen till prenumeration@lysekilsposten.se Du kan också beställa en prenumeration här. Det går dessutom att köpa digitala lösnummer på: https://lysekilsposten.buyandread.com/wl/index.htm Du som prenumererar på papperstidningen (priset är 149 kronor/månaden) får den digitala tidningen på köpet. Du kan också välja att enbart prenumerera på e-tidningen (priset är 89 kronor/månaden). Ladda ner vår app ”Lysekilsposten” för iOS eller Android för att se bilder och kompletta artiklar, samt upptäcka alla finesser i appen.

Publicerad: Uppdaterad:
Thomas Anderssonthomas@lysekilsposten.se0523-667084
Nyhetsarkiv