Man och kvinna greps i Sotenäs – misstänkta för mord

Man hittades död vid bensinstation i Hogstorp

2018-08-14 Tidigt på lördagsmorgonen hittades en man död i en bil vid en bensinstation i Hogstorp. Senare samma dag greps och anhölls två personer vid en adress i Sotenäs för mord, samt medhjälp till mord.

Det var vid femtiden på lördag morgon som en förbipasserande person gjorde upptäckten och larmade polisen. Bilen ska ha stått vid pumpen på bensinstationen.
Polis och ambulans kom till platsen och mannen, som var i 65-årsåldern, kördes till sjukhus. Där konstaterade man att han var död.
Stor polisinsats
Senare samma dag, vid niotiden på lördagskvällen, pågick en stor polisinsats vid en adress i Sotenäs kommun. Polisen grep två personer, en man i 35-årsåldern och en kvinna i 55-årsåldern, misstänkta för mord, respektive medhjälp till mord. Båda personerna ska vara kända av polisen sedan tidigare och i samband med gripandet genomfördes en husrannsakan på adressen.
De båda misstänkta förnekar brott och polisen har gått ut med en uppmaning att man vill få in tips från personer som passerat bensinstationen i Hogstorp under de tidiga morgontimmarna i lördags.

Publicerad: Uppdaterad:
Nyhetsarkiv