Måns Carlsson har varit ett hett villebråd på marknaden men har nu gjort klart med en klubb i Hockeyallsvenskan. Arkivbild: Kristoffer Bennemyr

Lysekilssonen tar nästa steg i karriären – blir proffs på heltid

”Klubben ser mig som en producerande spelare”

2019-04-26 Sedan hockeysäsongen tog slut för Måns Carlsson och hans Vimmerby har Carlsson varit ett jagat villebråd på transfermarknaden.
Redan under säsongen fanns det klubbar som visade intresse för den Lysekilsfostrade spelaren.
SHL-klubben Mora var bland annat på plats och såg ett par matcher med Måns. Allsvenska Karlskrona och Tingsryd var också framme och ville ha Måns tjänster.

För den som redan är prenumerant klicka här.

Vill du också läsa tidningen? Vi bjuder Dig på en veckas gratis läsning av etidningen utan förpliktelser. Gör så som allt fler och mejla namn, adress och telefonnummer samt hur länge du vill ha tidningen till prenumeration@lysekilsposten.se Du kan också beställa en prenumeration här. Det går dessutom att köpa digitala lösnummer på: https://lysekilsposten.buyandread.com/wl/index.htm Du som prenumererar på papperstidningen (priset är 149 kronor/månaden) får den digitala tidningen på köpet. Du kan också välja att enbart prenumerera på e-tidningen (priset är 89 kronor/månaden). Ladda ner vår app ”Lysekilsposten” för iOS eller Android för att se bilder och kompletta artiklar, samt upptäcka alla finesser i appen.

Publicerad: Uppdaterad:
Nyhetsarkiv