Ett av världens lyxigaste kryssningsfartyg, Seven Seas Explorer, kommer till Lysekil om drygt en månad. Foto: Pressbild

Lysekils bästa säsong för kryssare

Ett av världens lyxigaste kryssningsfartyg kommer till Lysekil

2018-06-02 Om drygt en månad, den 7 juli, kommer ett av världens lyxigaste kryssningsfartyg till Lysekil. Då lägger Seven Seas Explorer med cirka 750 gäster ombord samt drygt 500 i besättningen till i Lysekils hamn.
2018 blir en av de bästa säsongerna för stora kryssningsfartyg som går in till Lysekil eller gör fjordkryssningar i närheten.

Hela texten kan du läsa i papperstidningen eller e-tidningen. Du som prenumererar på papperstidningen (priset är 161 kronor/månaden) får dessutom den digitala tidningen på köpet. Du kan också välja att enbart prenumerera på e-tidningen (priset är 89 kronor/månaden). Ladda ner vår app ”Lysekilsposten” för iOS eller Android för att se bilder och kompletta artiklar.
Vill du också ha tidningen? Gör så som allt fler och mejla namn, adress och telefonnummer samt hur länge du vill ha tidningen till prenumeration@lysekilsposten.se Du kan också beställa en prenumeration här. Det går dessutom att köpa digitala lösnummer på: https://lysekilsposten.buyandread.com/wl/index.htm

Publicerad: Uppdaterad:
Thomas Anderssonthomas@lysekilsposten.se0523-667084
Nyhetsarkiv