”Min karriär har alltid haft toppar och dalar. Just nu surfar jag fortfarande på framgångarna efter att jag tolkat andra artisters låtar. Det gör att jag idag kan välja och vraka lite bland spelningar. Jag är väldigt ödmjuk och tacksam för allt som sker just nu, säger han. Foto: TV4

”Lysekil blir en höjdare”

Uno Svenningsson värmer upp publiken när Nationalteatern spelar i Havsbadsparken

2018-07-01 Uno Svenningsson har fått en stark skjuts framåt i sin musikaliska karriär efter sin medverkan i ”Så mycket bättre”.
– Jag är så ödmjuk och tacksam över framgången, säger Uno Svenningsson, som tror att sommarens spelning i Lysekil ihop med progglegenderna i Nationalteatern blir en riktig höjdare.

Hela texten kan du läsa i papperstidningen eller e-tidningen. Du som prenumererar på papperstidningen (priset är 161 kronor/månaden) får dessutom den digitala tidningen på köpet. Du kan också välja att enbart prenumerera på e-tidningen (priset är 89 kronor/månaden). Ladda ner vår app ”Lysekilsposten” för iOS eller Android för att se bilder och kompletta artiklar.
Vill du också ha tidningen? Gör så som allt fler och mejla namn, adress och telefonnummer samt hur länge du vill ha tidningen till prenumeration@lysekilsposten.se Du kan också beställa en prenumeration här. Det går dessutom att köpa digitala lösnummer på: https://lysekilsposten.buyandread.com/wl/index.htm

Publicerad: Uppdaterad:
Ahlbin Gustafssonahlbin@lysekilsposten.se0523-667081
Annons
Nyhetsarkiv