”Lysekil behöver ett stabilt styre”

Lysekilspartiet stänger inte några dörrar till något parti efter valet

2018-08-29 Lysekilspartiet stänger inte några dörrar till något av de övriga partierna för att skapa ett majoritetsstyre efter valet.
– Bara för att vi inte utestänger (SD) – och alla människor som röstar på dem – behöver det inte innebära att vi har som mål att samarbeta med (SD), vi har andra alternativ överst på listan, säger oppositionsråd Ronald Rombrant (Lysekilspartiet).

Hela texten kan du läsa i papperstidningen eller e-tidningen. Du som prenumererar på papperstidningen (priset är 161 kronor/månaden) får dessutom den digitala tidningen på köpet. Du kan också välja att enbart prenumerera på e-tidningen (priset är 89 kronor/månaden). Ladda ner vår app ”Lysekilsposten” för iOS eller Android för att se bilder och kompletta artiklar. Vill du också ha tidningen? Gör så som allt fler och mejla namn, adress och telefonnummer samt hur länge du vill ha tidningen till prenumeration@lysekilsposten.se Du kan också beställa en prenumeration här. Det går dessutom att köpa digitala lösnummer på: https://lysekilsposten.buyandread.com/wl/index.htm

Publicerad: Uppdaterad:
Ahlbin Gustafssonahlbin@lysekilsposten.se0523-667081
Annons
Nyhetsarkiv