Det blev en lyckad utbildningsdag för Kvartsita som lockade ett drygt 50-tal besökare som kom för att titta på när nuvarande såväl som nya besättningsmedlemmar övade tillsammans med Sjöräddningen. Foto: Wiggo Lander

Lyckad sjöräddningsövning med T/S Kvartsita i Fiskebäckskil

2019-05-24 I lördags övade T/S Kvartsita tillsammans med Sjöräddningen vid Kyrkekajen i Fiskebäckskil, som är hemmahamn för detta segelfartyg med traditioner. Det blev en lyckad dag och ett drygt 50-tal besökare såväl som nuvarande och nya besättningsmän deltog.

För den som redan är prenumerant klicka här.

Vill du också läsa tidningen? Vi bjuder Dig på en veckas gratis läsning av etidningen utan förpliktelser. Gör så som allt fler och mejla namn, adress och telefonnummer samt hur länge du vill ha tidningen till prenumeration@lysekilsposten.se Du kan också beställa en prenumeration här. Det går dessutom att köpa digitala lösnummer på: https://lysekilsposten.buyandread.com/wl/index.htm Du som prenumererar på papperstidningen (priset är 149 kronor/månaden) får den digitala tidningen på köpet. Du kan också välja att enbart prenumerera på e-tidningen (priset är 89 kronor/månaden). Ladda ner vår app ”Lysekilsposten” för iOS eller Android för att se bilder och kompletta artiklar, samt upptäcka alla finesser i appen.

Publicerad: Uppdaterad:
Margareta Anderberg, redaktion@lysekilsposten.se
Nyhetsarkiv