Efter 20 år som brevbärare är han en ett välbekant ansikte för de flesta i Lysekil. Han cyklar och går ungefär fem mil om dagen, i ur och skur, och alltid är han lika positiv. I år firar Ramon De Paz Rivera 20-årsjubileum som postmästare på Lysekils Lokalpost. Foto: Bengt Larsson

Lokala brevbäraren om krigsminnen som präglat hans liv

2018-04-26 Efter 20 år som brevbärare är Ramon De Paz Rivera, som driver Lysekils Lokalpost, ett välbekant ansikte för de flesta i Lysekil. Nu berättar han om sin levnadshistoria.
– När jag flydde till Sverige från kriget i El Salvador ville myndigheterna att jag skulle förtidspensioneras för att jag hade en krigsskada i armen, men jag ville ju inget hellre än att jobba och röra på mig.

Hela texten kan du läsa i papperstidningen eller e-tidningen. Du som prenumererar på papperstidningen (priset är 161 kronor/månaden) får dessutom den digitala tidningen på köpet. Du kan också välja att enbart prenumerera på e-tidningen (priset är 89 kronor/månaden). Ladda ner vår app ”Lysekilsposten” för iOS eller Android för att se bilder och kompletta artiklar.
Vill du också ha tidningen? Gör så som allt fler och mejla namn, adress och telefonnummer samt hur länge du vill ha tidningen till prenumeration@lysekilsposten.se Du kan också beställa en prenumeration här. Det går dessutom att köpa digitala lösnummer på: https://lysekilsposten.buyandread.com/wl/index.htm

Publicerad: Uppdaterad:
Ahlbin Gustafssonahlbin@lysekilsposten.se0523-667081
Nyhetsarkiv