Peo Hellberg och Madelene Ahl framför sin butik LL 242 Skaftö som ligger på Östersidan på Skaftö firade i dagarna tre år. Foto: Margareta Anderberg

LL 242 Skaftö firar treårsjubileum

2019-04-27 Presentbutiken som drivs av Peo Hellberg och Madelene Ahl och som ligger längst med vägen och gång- och cykelbanan på Östersidan på Skaftö firade i dagarna tre år. Namnet bygger på adressen Evensås 242, butiken ligger på Skaftö och LL knyter an till ett marint tema – LL är beteckningen på de båtar som har hemmahamn i Lysekils kommun.
Många passerar butiken till och från Vägeröds dalar, på sin runda runt Norra Skaftö och för många är detta ett populärt glass-stopp och räddningen i sista stund när man behöver en gå-bort-present.

För den som redan är prenumerant klicka här.

Vill du också läsa tidningen? Vi bjuder Dig på en veckas gratis läsning av etidningen utan förpliktelser. Gör så som allt fler och mejla namn, adress och telefonnummer samt hur länge du vill ha tidningen till prenumeration@lysekilsposten.se Du kan också beställa en prenumeration här. Det går dessutom att köpa digitala lösnummer på: https://lysekilsposten.buyandread.com/wl/index.htm Du som prenumererar på papperstidningen (priset är 149 kronor/månaden) får den digitala tidningen på köpet. Du kan också välja att enbart prenumerera på e-tidningen (priset är 89 kronor/månaden). Ladda ner vår app ”Lysekilsposten” för iOS eller Android för att se bilder och kompletta artiklar, samt upptäcka alla finesser i appen.

Publicerad: Uppdaterad:
Margareta Anderbergredaktion@lysekilsposten.se
Nyhetsarkiv