”Även om jag kan tyckas tala i egen sak så tycker jag verkligen att det är lite underligt att personer över 65 år är så sällsynta på valbara platser till riksdagen. Det handlar ju trots allt om en fjärdedel av befolkningen”, säger Lars Tysklind.

Lars Tysklind – en av fyra toppar över 65 på Sveriges riksdagslistor

2018-07-03 Enligt en undersökning som redovisats i Sveriges Radio P1 har endast 4 av 169 personer som toppar riksdagslistorna i valet den 9 september 2018, uppnått 65 års ålder.

Hela texten kan du läsa i papperstidningen eller e-tidningen. Du som prenumererar på papperstidningen (priset är 161 kronor/månaden) får dessutom den digitala tidningen på köpet. Du kan också välja att enbart prenumerera på e-tidningen (priset är 89 kronor/månaden). Ladda ner vår app ”Lysekilsposten” för iOS eller Android för att se bilder och kompletta artiklar.
Vill du också ha tidningen? Gör så som allt fler och mejla namn, adress och telefonnummer samt hur länge du vill ha tidningen till prenumeration@lysekilsposten.se Du kan också beställa en prenumeration här. Det går dessutom att köpa digitala lösnummer på: https://lysekilsposten.buyandread.com/wl/index.htm

Publicerad: Uppdaterad:
Ahlbin Gustafssonahlbin@lysekilsposten.se0523-667081
Nyhetsarkiv