Dingle AIK fick inte jubla speciellt många gånger förra säsongen, under fredagen startar laget om i division tre och tränare, Fredrik Nestorsson meddelar att det ska vara jobbigt för motståndarna att åka till Munkedal under säsongen. Arkivbild: Malin Rindvik

Laget före jaget i Dingle AIK

2018-09-28 Efter ett antal träningar och försäsongsmatcher är det nu dags för seriepremiär i Innebandytrean.
Dingle AIK har bytt ut en del av sitt material inför säsongen och under fredagskvällen är det dags för seriepremiär hemma i Munkedals idrottshall när FBC Aspen från Lerum kommer på besök.

Vill du också läsa tidningen? Gör så som allt fler och mejla namn, adress och telefonnummer samt hur länge du vill ha tidningen till prenumeration@lysekilsposten.se Du kan också beställa en prenumeration här. Det går dessutom att köpa digitala lösnummer på: https://lysekilsposten.buyandread.com/wl/index.htm Du som prenumererar på papperstidningen (priset är 149 kronor/månaden) får den digitala tidningen på köpet. Du kan också välja att enbart prenumerera på e-tidningen (priset är 89 kronor/månaden). Ladda ner vår app ”Lysekilsposten” för iOS eller Android för att se bilder och kompletta artiklar, samt upptäcka alla finesser i appen.

Publicerad: Uppdaterad:
Annons
Nyhetsarkiv