Kronprinsessan Victoria ställde gärna upp på bild. Foto: Bernt Andersson

Kronprinsessan Victoria besökte Kungshamn och Smögen

2018-03-08 I onsdags fick Smögen besök av Hovet, då kronprinsessan Victoria hälsade på och träffade representanter från kommunen och några företag. Sotenäs SymbiosCenter och Fiskareföreningen Norden var ett par av dem. Victoria fick ett gott intryck av företag och av projektet som pågår i Sotenäs kommun med marin verksamhet och hållbara strategier som principer.

Hela texten kan du läsa i papperstidningen eller e-tidningen. Du som prenumererar på papperstidningen (priset är 161 kronor/månaden) får dessutom den digitala tidningen på köpet. Du kan också välja att enbart prenumerera på e-tidningen (priset är 89 kronor/månaden). Ladda ner vår app ”Lysekilsposten” för iOS eller Android för att se bilder och kompletta artiklar.
Vill du också ha tidningen? Gör så som allt fler och mejla namn, adress och telefonnummer samt hur länge du vill ha tidningen till prenumeration@lysekilsposten.se Du kan också beställa en prenumeration här. Det går dessutom att köpa digitala lösnummer på: https://lysekilsposten.buyandread.com/wl/index.htm

Publicerad: Uppdaterad:
Nyhetsarkiv