Det blev tillslut 5-3 i genrepet mot division 3-laget HC Lidköping. Här kämpar de till sig ett ledningsmål i den andra perioden. Foto: Malin Rindvik

Kämpade sig till en seger i genrepet

”Vi visar både styrka, vilja och då lyckas vi också vända på spelet”

2017-09-30 HockeyTrean närmar sig med stormsteg. Med bara några dagar kvar till seriepremiären på tisdag genrepade Munkedals BK hemma mot HC Lidköping och det blev ett ordentligt styrkebesked för laget.

Men det var ordentligt snurrigt i MBK:s försvar den första minuten. Redan efter 14 (!) sekunder kunde HC Lidköping ta ledningen och hela hallen tystnade – av förvåning.
– Vi var inte riktigt med och det höll i sig under hela första perioden, sa tränaren Daniel Alfredsson. Men precis som i den första träningsmatchen mot Rönnäng växte vi ju längre matchen gick.
På tisdag startar HockeyTrean Södra A och öppningsmatchen kommer med all säkerhet bli en publiksuccé då Lysekils Viking tar emot Munkedals BK i Gullmarsborgs ishall. Enligt Alfredsson kommer det att bli en jämn och tuff match.

Läs hela texten i papperstidningen eller e-tidningen.
Du vet väl att du kan gå in och teckna en prenumeration och få den digitala tidningen på köpet: https://www.lysekilsposten.se/prenumeration/

Publicerad: Uppdaterad: