Vem är den spelande violinisten på Grundsunds klippor? Justina Auskelyte är en ung framgångsrik violinist född i Vilnius, spelandes på en mer än 300 år gammal fiol och utbildad på anrika Juilliard School i New York. Vad gör hon i Grundsund?

Justina Auskelyte – den spelande violinisten på Grundsunds klippor

2018-07-05 Vem är den spelande violinisten på Grundsunds klippor? Justina Auskelyte är en ung framgångsrik violinist född i Vilnius, spelandes på en mer än 300 år gammal fiol och utbildad på anrika Juilliard School i New York. Vad gör hon i Grundsund?

Hela texten kan du läsa i papperstidningen eller e-tidningen. Du som prenumererar på papperstidningen (priset är 161 kronor/månaden) får dessutom den digitala tidningen på köpet. Du kan också välja att enbart prenumerera på e-tidningen (priset är 89 kronor/månaden). Ladda ner vår app ”Lysekilsposten” för iOS eller Android för att se bilder och kompletta artiklar.
Vill du också ha tidningen? Gör så som allt fler och mejla namn, adress och telefonnummer samt hur länge du vill ha tidningen till prenumeration@lysekilsposten.se Du kan också beställa en prenumeration här. Det går dessutom att köpa digitala lösnummer på: https://lysekilsposten.buyandread.com/wl/index.htm

Text: Margareta Anderberg
Foto: Peter Lundberg &
Margareta Anderberg

Publicerad: Uppdaterad:
Nyhetsarkiv