Isac Andersson var bäst på isen i Vikings förlustmatch. Foto: Lennart Hård

”Inne i en tung period just nu”

Viking kan betydligt bättre än vad de visade mot Lions

2016-02-01 Segt, dåligt och helt utan gnista. Vikings tränare hade inte mycket att glädja sig åt i fredagsmatchen mot Lions.
– Vi är inne i en tung period. Jag skulle tro att det hänger på att många har tränat för dåligt under juluppehållet, det slår tillbaka på oss nu, säger Markus ”Micro” Johansson.

0-1 efter en period blev 1-4 inför den sista. Då hade Lions snabbskrinnare fått hemmaspelarna att se både tröga och ointresserade ut. Visserligen fanns det undantag i Viking, Isac Andersson var ett sådant. Isac låg bakom reduceringen till 1-3 när Dennis Andersson skickade in pucken i nättaket.

När den tredje perioden startade var Vikingspelarna inte alls med. Tämligen enkelt fick Lions, på 80 sekunder, göra både 1-5 och 1-6.

Strax därefter kom Vikings stora chans att komma tillbaka i den här matchen. Martin Brun gjorde 2-6 och i samband med det målet drog Lions Anton Efraimsson på sig matchstraff, en tvåminutersutvisning och en femminutersutvisning. Sju minuter i numerärt överläge resulterade…

Läs mer i papperstidningen eller på buyandread.

https://www.buyandread.com/next/pub.htm?pub=lysekilsposten

Publicerad: Uppdaterad:
Nyhetsarkiv