I årets arbetsgrupp ingår Agneta Blomkvist, ordförande för Riksteatern, Lysekil, Sanna Lannesjö, integrationsstrateg för avdelningen Hållbar utveckling i Lysekil, Helene Ödegaard, fritidssamordnare fritidsgårdarna i Lysekil, Johanna Abrahamsson, kulturchef och Rami Tobji, samhällsguide för Lysekils kommun. Med i gruppen men saknas på bilden, Johan Blixt, Lysekils fotoklubb, Jessica Elfvengren från Lysekils Musikskola och Torgny Jansson, fritidschef i Lysekils kommun. Foto: Gabriel Berndtsson

Inget ”pausa” när Lysekils Kulturvecka drar igång

2018-10-03 På fredag drar Lysekils Kulturvecka igång. Det erbjuds ett digert program med något för alla, men med ett litet övertag för barn och ungdomar. Det har tagits nya grepp för att få ett bredare utbud och mer kultur till folket.

Vill du också läsa tidningen? Gör så som allt fler och mejla namn, adress och telefonnummer samt hur länge du vill ha tidningen till prenumeration@lysekilsposten.se Du kan också beställa en prenumeration här. Det går dessutom att köpa digitala lösnummer på: https://lysekilsposten.buyandread.com/wl/index.htm Du som prenumererar på papperstidningen (priset är 149 kronor/månaden) får den digitala tidningen på köpet. Du kan också välja att enbart prenumerera på e-tidningen (priset är 89 kronor/månaden). Ladda ner vår app ”Lysekilsposten” för iOS eller Android för att se bilder och kompletta artiklar, samt upptäcka alla finesser i appen.

Publicerad: Uppdaterad:
Gabriel Berndtssongabriel@lysekilsposten.se0523-667085
Annons
Nyhetsarkiv