SD:s tre stolar i Lysekils fullmäktige gapade tomma vid mötet i oktober. Likadant var det vid förra mötet i juni, då budgeten klubbades.

Hög frånvaro, inga budgetar och tomma stolar i kommunerna

2018-06-16 Sverigedemokraterna har i kommunpolitiken inte lyckats ta ansvar för det förtroende som väljarna visade partiet i valet 2014. Det visar en färsk undersökning som Tankesmedjan Tiden och LO har gjort av SD:s agerande i de 285 kommunfullmäktige där partiet har mandat. Distriktsordförande Matheus Enholm (SD) konstaterar att bilden stämmer i vissa kommuner, dock inte på (SD) i Munkedal.

Hela texten kan du läsa i papperstidningen eller e-tidningen. Du som prenumererar på papperstidningen (priset är 161 kronor/månaden) får dessutom den digitala tidningen på köpet. Du kan också välja att enbart prenumerera på e-tidningen (priset är 89 kronor/månaden). Ladda ner vår app ”Lysekilsposten” för iOS eller Android för att se bilder och kompletta artiklar.
Vill du också ha tidningen? Gör så som allt fler och mejla namn, adress och telefonnummer samt hur länge du vill ha tidningen till prenumeration@lysekilsposten.se Du kan också beställa en prenumeration här. Det går dessutom att köpa digitala lösnummer på: https://lysekilsposten.buyandread.com/wl/index.htm

Publicerad: Uppdaterad:
Ahlbin Gustafssonahlbin@lysekilsposten.se0523-667081
Nyhetsarkiv