”Vore den naturfärgad skulle ingen se den, genom att den syns väcker den tankar och frågor”, säger konstnären Sweetlove om den rödfärgade grisen i återvunnen plast.

Här talar alla om den röda grisen

”Genom att den syns väcker den tankar och frågor”

2018-06-21 Även i sommar har Mollbrinks en utställning som syns ute i samhället. En stor röd gris står på Augustas torg och en stor röd hare sitter utanför M-butiken.

Hela texten kan du läsa i papperstidningen eller e-tidningen. Du som prenumererar på papperstidningen (priset är 161 kronor/månaden) får dessutom den digitala tidningen på köpet. Du kan också välja att enbart prenumerera på e-tidningen (priset är 89 kronor/månaden). Ladda ner vår app ”Lysekilsposten” för iOS eller Android för att se bilder och kompletta artiklar.
Vill du också ha tidningen? Gör så som allt fler och mejla namn, adress och telefonnummer samt hur länge du vill ha tidningen till prenumeration@lysekilsposten.se Du kan också beställa en prenumeration här. Det går dessutom att köpa digitala lösnummer på: https://lysekilsposten.buyandread.com/wl/index.htm

Publicerad:
Annons
Nyhetsarkiv