Alve Collinder och Elliot Lundin var två gymnasieelever som valde att strejka för klimatet på fredagen. Foto:Linus Nilsson

Här fortsätter protesterna för klimatet

2019-03-16 På fredagen likt många andra fredagar befann sig fem i tolv rörelsen på plats utanför Kommunhuset. Men denna gång hade de fått uppslutning av elever från Gullmarsgymnasiet.

För den som redan är prenumerant klicka på länken nedan.

http://etidning.lysekilsposten.se/113/Lysekilsposten/218945/2019-03-15/7304783/Har-fortsatter-protesterna-for-klimatet

Vill du också läsa tidningen? Vi bjuder Dig på en veckas gratis läsning av etidningen utan förpliktelser. Gör så som allt fler och mejla namn, adress och telefonnummer samt hur länge du vill ha tidningen till prenumeration@lysekilsposten.se Du kan också beställa en prenumeration här. Det går dessutom att köpa digitala lösnummer på: https://lysekilsposten.buyandread.com/wl/index.htm Du som prenumererar på papperstidningen (priset är 149 kronor/månaden) får den digitala tidningen på köpet. Du kan också välja att enbart prenumerera på e-tidningen (priset är 89 kronor/månaden). Ladda ner vår app ”Lysekilsposten” för iOS eller Android för att se bilder och kompletta artiklar, samt upptäcka alla finesser i appen.http://För den som redan är prenumerant klicka här.http://För den som redan är prenumerant klicka här.

Publicerad: Uppdaterad:
Annons
Nyhetsarkiv