Det börjar bli kallt både utomhus och inomhus på golven. Märta Månssons tovade ulltofflor väckte intresse hos många på Gullmarsstrands minijulmarknad. Foto: Margareta Anderberg

Gullmarsstrand bjöd på julmarknad

2018-12-12 I söndags var det dags för Gullmarsstrands familjejulbord och i år hade man dessutom satsat på en julmarknad på hotellet där man kunde få smakprov från matleverantörer och där lokala konsthantverkare deltog. Denna marknad var öppen för alla och det fanns möjlighet att enbart fika och njuta av det hemlagade dessertbord för den som inte ville äta ett helt julbord.

Vill du också läsa tidningen? Vi bjuder Dig på en veckas gratis läsning av etidningen utan förpliktelser. Gör så som allt fler och mejla namn, adress och telefonnummer samt hur länge du vill ha tidningen till prenumeration@lysekilsposten.se Du kan också beställa en prenumeration här. Det går dessutom att köpa digitala lösnummer på: https://lysekilsposten.buyandread.com/wl/index.htm Du som prenumererar på papperstidningen (priset är 149 kronor/månaden) får den digitala tidningen på köpet. Du kan också välja att enbart prenumerera på e-tidningen (priset är 89 kronor/månaden). Ladda ner vår app ”Lysekilsposten” för iOS eller Android för att se bilder och kompletta artiklar, samt upptäcka alla finesser i appen.

Publicerad: Uppdaterad:
Nyhetsarkiv