DinKlinik i Lysekil har fortfarande gott om tider och uppmaningen är att alla som har åldern inne är att boka tid för vaccination.

Gott om vaccintider hos DinKlinik i Lysekil – snart blir trycket större

2021-06-02 Alla som är 50 plus bör inte vänta med vaccinbokningen.
Större konkurrens väntas när bokningar för lägre åldersgrupper öppnas upp.

I onsdags var vaccineringen av 50 plus igång igen. Sammantaget har Lysekil, Din Klinik fått 1 000 vaccindoser. Det är Din Klinik som erbjuder dos 1 i Lysekil. Både Närhälsan i Lysekil och på Capio Läkarhus Lysekil fortsätter vaccineringen av dos 2. Från året man fyller 50 år är man välkommen att boka sig. Yngre personer har också vaccinerats.
– Vi har valt att vaccinera yngre som funnits på plats av den anledningen att vi inte vill kassera vaccin, förklarar Martin Öst, vd på Din Klinik.
Vaccinationen startade i onsdags och fortsätter på torsdag.
– Det finns gott om platser kvar och jag vill uppmana alla ni som har åldern inne att vaccinera er nu. Vänta inte, när vi går ner i åldrarna blir det större konkurrens om vaccinet. Vi har öppet en bit in på kvällen, så det finns möjlighet att vaccinera sig efter arbetet också, påpekar Martin.
För att boka sig går man in på www.dinklinik.se. Glöm inte att fylla i och ta med en hälsokontroll, då går vaccineringen lite smidigare. Ifyllningsblanketter hittar man på hemsidan.

Publicerad: Uppdaterad:
Gabriel Berndtssongabriel@lysekilsposten.se0523-667085
Nyhetsarkiv